0116 251 0606
DSA building

Elder House

Private Location

Design Studio Architects were appointed to provide a rear extension to an existing detached property which also required a seamless integration with the existing conservatory. Key insertions are made to add modern facilities whilst the scale of the rooms and the traditional detailing is both retained and enhanced.

The extension at the rear of the property utilizes sliding, folding doors and roof lights in order to flood the new Kitchen breakfast room with natural light. Creating a level threshold between the kitchen and the conservatory was a key feature that results in a fluid, flowing connection between living space and the garden beyond.

Share Article

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
We Listen.
We Think.
We Design.

We use cookies to give you the best experience. For more information please visit our Privacy Policy